Fun4babies.nl is een van de grootste aanbieders van exclusief babyspeelgoed.

Waarom kopen bij Fun4babies.nl?

Fun4babies.nl richt zich op speelgoed voor babies en de inrichting van de babykamer. Voor een kraamkado bent u op deze site aan het juiste adres.
Op zoek naar exclusief babyspeelgoed, iets leuks voor op de babykamer of een niet alledaags kraamkado?
Bij Fun4babies.nl ben je aan het juiste adres. Fun4babies.nl biedt een breed assortiment babyspeelgoed dat niet op elke hoek van de straat verkrijgbaar is. We kunnen dus gerust spreken van een origineel kado. Of het nu een loopfiets, knuffeldoek, hobbelpaard, leuke knuffel, iets voor in de box of een accessoire is voor de babykamer, bij Fun4babies.nl slaag je altijd.

Speelgoed dat niet overal verkrijgbaar is!

Bij de keuze van onze producten hebben we gekeken naar een mix van kwaliteit, en exclusieviteit. Hierdoor kun je bij ons producten tegen komen die niet in een doorsnee speelgoedwinkel verkrijgbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het merk Lilliputiens. Kwalitatief zeer hoogwaardig speelgoed uit België.
Naast deze exclusieve merken beden we ook een aantal hardlopers aan. Zo hebben we houten speelgoed van I'm Toys maar ook muziekmobielen van Tiny Love

Geen verzendkosten!

Bestellen bij Fun4babies.nl is eenvoudig: Bestel en wij bezorgen ze bij u thuis. 
Alle bestellingen boven de € 30,00 bezorgen wij zelfs GRATIS binnen Nederland! 
Voor bestellingen onder de € 30,00 euro vragen we een bijdrage van slechts € 5,95 in de verzendkosten, voor levering binnen Nederland.

 

Vandaag bestellen is morgen al spelen!

Het grote voordeel van on-line bestellen is niet allen de prijs, keuze maar ook zeker de snelheid van leveren. Bijna alle producten kunnen we standaard uit onze eigen voorraad leveren. Mocht een product niet voorradig zijn dan houden we een levertijd aan van 1 week.

Vandaag dus besteld, voor 17.00 uur, is dus morgen al spelen.

 

Met vriendelijke groeten,

Henriëtte Scharft
Eigenaar


Alles van Lilliputiens